Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anonymní analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Vaše osobní údaje chráníme podle našich podmínek ochrany soukromí.

KONTAKTY

tel: +420 607 501 594
info@nabytek-pro-kocky.cz

NOVINKY

arr3Podpora útulků pro zvířata    Začali jsme spolupracovat se skvělým projektem CAT-MANIA a rozhodli jsme se přispívat našemi... arr3Inspirace - výrobky od nás u vás    Připravili jsme pro vás několik krátkých videí. Jistě se rádi podíváte na některé kousky...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 792 Kč (32 EUR)
skladem
 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas on-line obchodu Nábytek pro kočky, se sídlem Nová 149/20 Popůvky, 664 41, IČ 06691315, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    emailovou adresu

    informace o zakoupeném zboží

    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

    Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

    Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti

    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

    nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

    požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

    na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

    v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů