Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anonymní analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Vaše osobní údaje chráníme podle našich podmínek ochrany soukromí.

KONTAKTY

tel: +420 607 501 594
info@nabytek-pro-kocky.cz

NOVINKY

arr3Podpora útulků pro zvířata    Začali jsme spolupracovat se skvělým projektem CAT-MANIA a rozhodli jsme se přispívat našemi... arr3Inspirace - výrobky od nás u vás    Připravili jsme pro vás několik krátkých videí. Jistě se rádi podíváte na některé kousky...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 792 Kč (32 EUR)
skladem
 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Udělujete tímto souhlas on-line obchodu Nábytek pro kočky, se sídlem Nová 149/20 Popůvky, 664 41, IČ 06691315 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

emailovou adresu

Emailová adresa bude zpracována za účelem:

využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@nabytek-pro-kocky.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes

požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů