Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anonymní analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Vaše osobní údaje chráníme podle našich podmínek ochrany soukromí.

KONTAKTY

tel: +420 607 501 594
info@nabytek-pro-kocky.cz

NOVINKY

arr3Podpora útulků pro zvířata    Začali jsme spolupracovat se skvělým projektem CAT-MANIA a rozhodli jsme se přispívat našemi... arr3Inspirace - výrobky od nás u vás    Připravili jsme pro vás několik krátkých videí. Jistě se rádi podíváte na některé kousky...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 792 Kč (32 EUR)
skladem
  
  

  DOPORUČUJEME

 

 

 

 

 

 

     Acanashop.cz - kvalitní krmivo pro zvířata 

 

 

  

 

 

 

 

 
 
 

Ochrana osobních údajů e-shopu Nábytek pro kočky
  1. Společnost on-line obchod Nábytek pro kočky, se sídlem Nová 149/20 Popůvky, 664 41,

    IČ 06691315, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    jméno, příjmení

    e-mailovou adresu

    telefonní číslo

    adresu/sídlo

    Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    Zpracování osobních údajů je prováděno on-line obchodem Nábytek pro kočky, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@nabytek-pro-kocky.cz

    Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.nabytek-pro-kocky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

    základní funkčnosti webových stránek

    reklamních on-line kampaní

     

    Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

    Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

    Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

    Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

     

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

    vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.