Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anonymní analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Vaše osobní údaje chráníme podle našich podmínek ochrany soukromí.

KONTAKTY

tel: +420 607 501 594
info@nabytek-pro-kocky.cz

NOVINKY

arr3Podpora útulků pro zvířata    Začali jsme spolupracovat se skvělým projektem CAT-MANIA a rozhodli jsme se přispívat našemi... arr3Inspirace - výrobky od nás u vás    Připravili jsme pro vás několik krátkých videí. Jistě se rádi podíváte na některé kousky...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 792 Kč (32 EUR)
skladem
  
  

  DOPORUČUJEME

 

 

 

 

 

 

     Acanashop.cz - kvalitní krmivo pro zvířata 

 

 

  

 

 

 

 

 
 
 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Udělujete tímto souhlas on-line obchodu Nábytek pro kočky, se sídlem Nová 149/20 Popůvky, 664 41, IČ 06691315, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

jméno a příjmení

emailovou adresu

telefonní číslo

fakturační adresu

dodací adresu

historii objednávek

 

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

zřízení a administrace uživatelského účtu

nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu

nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů

požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů