Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anonymní analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Vaše osobní údaje chráníme podle našich podmínek ochrany soukromí.

KONTAKTY

tel: +420 607 501 594
info@nabytek-pro-kocky.cz

NOVINKY

arr3Podpora útulků pro zvířata    Začali jsme spolupracovat se skvělým projektem CAT-MANIA a rozhodli jsme se přispívat našemi... arr3Inspirace - výrobky od nás u vás    Připravili jsme pro vás několik krátkých videí. Jistě se rádi podíváte na některé kousky...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 792 Kč (32 EUR)
skladem
 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Udělujete tímto souhlas on-line obchodu Nábytek pro kočky, se sídlem Nová 149/20 Popůvky, 664 41, IČ 06691315, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

jméno a příjmení

emailovou adresu

telefonní číslo

fakturační adresu

dodací adresu

historii objednávek

 

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

zřízení a administrace uživatelského účtu

nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu

nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů

požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů